Anyfin omdöme: Elena sänkte sina kostnader

Vi har träffat Elena som sänkte sina kostnader med Anyfin. Läs mer om hennes upplevelse!

1 januari 2023

En person bär ett litet barn på höften. De tittar på teckningar.

Vi tycker det är viktigt att prata med våra kunder för att ta reda på vad de tycker om Anyfin. Både appen som helhet, men även våra tjänster. Vi har pratat med Elena, som som sänkte sina kostnader med Anyfin. Läs mer om hennes upplevelse!

Hur ser du på krediter och delbetalningar?

Den senaste tiden har ekonomin varit tuff för många, särskilt för familjer har kostnaderna dragit iväg en hel del. Samtidigt ville jag att vi skulle ska kunna unna oss något trots att min lön varit lägre. Genom att delbetala kunde jag vara lite mer flexibel.

Hur hörde du talas om Anyfin?

Jag såg en av era annonser på Instagram och kände att jag ville ta reda på mer om Anyfin. Så jag läste recensioner från andra användare, såg att det fanns många andra som var nöjda och hade sänkt sina kostnader. Så jag bestämde mig för att ansöka. Det var inte förrän jag fick mitt erbjudande från Anyfin som jag insåg hur mycket ränta jag faktiskt betalade. Delbetalningen marknadsfördes som räntefri, men i sutändan var den absolut inte det. Jag betalade 15 % i ränta.

Hur gick ansökan till?

Jag laddade ner appen, fyllde i mina uppgifter och skickade in ansökan genom att ladda upp en bild på min faktura. Fick mitt erbjudande samma dag och sen tog Anyfin hand om allting. Så numera betalar jag bara till Anyfin, fast mycket mindre såklart.

Hur mycket har du sparat med Anyfin?

Jag har sparat mer än 4000 kronor och min ränta är nu 7 procent istället för 15. Det är dessutom mycket enklare för mig att bara ha koll på en faktura varje månad. Det sparar mig tid (och pengar).

Sänk dina kostnader

Vill du, precis som Elena, också sänka dina kostnader? Skicka in en ansökan till oss, så kikar vi på om vi kan sänka din ränta. Att ansöka är helt kostnadsfritt och du gör det enklast i vår app (men du kan även ansöka direkt här på hemsidan). Eller läs mer om hur vi kan sänka din ränta.

Intervjuerna har skett med registrerade användare av Anyfins tjänster, som valts ut och kontaktats via mejl och telefon av Anyfin. Intervjuerna har skett på plats hos respektive kund. Kunderna har fått ersättning för nedlagd tid.

Du kanske också gillar

Land

Sverige
www.facebook.comwww.instagram.comwww.tiktok.comwww.linkedin.comwww.youtube.com
Illustration av en person som ligger ned och blåser en tuggummibubbla.
Sverige

Anyfin AB, Drottninggatan 92, 111 36 Stockholm. Org. nummer: 559094-8005 © 2024 Anyfin AB är ett konsument­kreditinstitut och står under Finans­inspektionens tillsyn. Alla rättigheter reserverade.

Räkneexempel

Ett refinansieringslån på 5 000 kronor till 17.06 % nominell ränta med en återbetalningstid på 18 månader, med 18 avbetalningar om 317 kronor ger en effektiv ränta på totalt 18,46 %. Totalt att återbetala blir 5 702 kronor.

Det maximala beloppet som kan omfinansieras med Anyfin är 300 000 kr. Löptiden kan som kortast vara 1 månad och som längst 120 månader, beroende på den nuvarande löptid. Den nominella räntan kan som minst vara 6.48 % och som mest 19.90 %. Den effektiva räntan kan som minst vara 6.68 % och som mest 22.01%.