Intervju med Peter

Vi tycker det är viktigt att prata med våra kunder för att ta reda på vad de tycker om Anyfin. Vi har pratat med Peter, som använder appen för att få bättre koll på sin ekonomi.

9 mars 2022

Ett citat från en av Anyfins kunder, Peter. Det står "Anyfin fick mig på rätt spår igen".

Vi tycker det är viktigt att prata med våra kunder för att ta reda på vad de tycker om Anyfin. Både appen som helhet, men även våra tjänster. Vi har pratat med Peter, som använder Anyfin-appen för att få bättre koll på sin ekonomi.

Anyfin fick mig på rätt spår igen

Jag heter Peter, är 36 år gammal och jobbar som projektkoordinator. Jag har bott i Norge under en period, men för fyra år sedan flyttade jag tillbaka till Sverige för att plugga. Något som verkligen satte min ekonomi på prov! Jag spenderade mer än vad jag hade råd med, och kände att jag sakta började tappa kontrollen. Tidigare har jag alltid känt att jag har en god ekonomi, och jag har inte heller varit arbetslös någon gång. Men nu befann jag mig i en mindre ekonomisk knipa.

Jag använder appen för att få bättre koll på min ekonomi. Anyfin hjälpte mig att komma på rätt spår igen. Jag ser vad jag faktiskt kan spendera, och vad jag faktiskt spenderar mina pengar på. Och det bästa av allt är ju alla tipsen man får i appen! Jag är lite av en technörd, så jag testat andra, liknande appar men inte riktigt fastnat för någon, förens nu.

Vad betyder pengar för dig?

Ekonomi betyder ju allt egentligen. Och hur man vill leva. Jag har idag en god relation till min ekonomi och gör en månadsbudget för varje månad. ​Dessutom pratar jag ofta om ekonomi med mina vänner och familj. Vi delar erfarenheter och lösningar med varandra, och jag har även fått många att testa Anyfin!

5 snabba

Ditt bästa ekonomitips?

Att automatiskt föra över pengar till ett sparkonto direkt vid löning, så slipper man tänka på det och göra det manuellt. Vilket gör själva sparproceduren betydligt enklare.

Vad har du för sparmål?

Just nu är jag inne i en sparperiod där jag försöker spara ihop till en speciell summa pengar. Vad jag sen ska göra med dom är inte riktigt bestämt, men jag kommer nog investera i något.

Favoritwidget?

Vad jag kan spendera per dag fram till nästa lön.

Vad älskar du att spendera pengar på?

Resor och nöjen!

Vad hatar du att spendera pengar på?

Kläder och räkningar är något jag hatar att spendera pengar på.

Gör som Peter: ladda ner Anyfin-appen och testa!

Intervjuerna har skett med registrerade användare av Anyfins tjänster, som valts ut och kontaktats av Anyfin. Kunderna har fått ersättning för nerlagd tid.

Du kanske också gillar

Land

Sverige
www.facebook.comwww.instagram.comwww.tiktok.comwww.linkedin.comwww.youtube.com
Illustration av en person som ligger ned och blåser en tuggummibubbla.
Sverige

Anyfin AB, Drottninggatan 92, 111 36 Stockholm. Org. nummer: 559094-8005 © 2024 Anyfin AB är ett konsument­kreditinstitut och står under Finans­inspektionens tillsyn. Alla rättigheter reserverade.

Räkneexempel

Ett refinansieringslån på 5 000 kronor till 17.06 % nominell ränta med en återbetalningstid på 18 månader, med 18 avbetalningar om 317 kronor ger en effektiv ränta på totalt 18,46 %. Totalt att återbetala blir 5 702 kronor.

Det maximala beloppet som kan omfinansieras med Anyfin är 300 000 kr. Löptiden kan som kortast vara 1 månad och som längst 120 månader, beroende på den nuvarande löptid. Den nominella räntan kan som minst vara 6.48 % och som mest 19.90 %. Den effektiva räntan kan som minst vara 6.68 % och som mest 22.01%.