Tietosuojaseloste

Henkilötietojen käsittely

Sinun tietosi, sinun oikeutesi.

Asiakkaidemme turvallisuus ja yksityisyys on meille erittäin tärkeää. Tämä tietosuojaseloste kuvailee miten me keräämme ja käytämme henkilötietoja. Tämä tietosuojaseloste kuvailee myös oikeuksiasi meitä kohtaan sekä miten hyödynnät niitä. Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojaan tai henkilötietoihin liittyen liittyen, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen privacy@anyfin.fi.

Tämä tietosuojaseloste sovelletaan sinuun, kun Anyfin tarjoaa sinulle palveluita verkkosivujen, puhelimen, sovelluksemme tai muiden digitaalisten kanavien kautta. Henkilötietojen käsittely on välttämätön osa palvelujemme käytön osalta etkä voi ryhtyä käyttäjäksi meillä ilman että annat meille henkilötietojasi. Sinun valintasi siitä mitä palvelujamme käytät määrittää mitä henkilötietoja keräämme sinusta sekä miten me käytämme niitä, kuten alla kuvailtu.

Meillä on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. Sinua käyttäjänä tulemme siinä tapauksessa informoimaan tulevista muutoksista verkkosivujemme, sovelluksemme tai muiden digitaalisten kanavien kautta kohtuullisen kohtuullisen ajan ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Mikäli et hyväksy muutoksia on sinulla oikeus irtisanoa sopimuksesi Anyfinin kanssa ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Irtisanot sopimuksesi poistamalla tilisi Anyfinillä.

1. Tietoja joita keräämme sinusta

Antamasi tiedot
Annat tietoja itsestäsi, kun täytät hakemuksen kotisivuillamme tai sovelluksessamme, kun lähetät kuvan luottolaskustasi, tai jos kommunikoit kanssamme kotisivujemme, sähköpostin, puhelimen, sosiaalisen median välityksellä, tai muuten käyttäessäsi palveluamme. Antamasi tiedot voidaan kategorisoida seuraavasti:

  • Yhteys- ja tunnistamistiedot: nimi, kotiosoite, sähköpostiosoite, henkilötunnus, puhelinnumero tai muita tietoja, joita voidaan käyttää apuna sinun tunnistamisessasi siinä kommunikaatiokanavassa, jonka kautta otat meihin yhteyttä.
  • Tiedot luotoistasi ja tuloistasi: luottojesi tämänhetkinen ja kulunut saldo, takaisinmaksuaika, ehdot sekä tietoja maksuista ja nykyiset tulosi.
  • Tilitiedot: tiedot, joita tarvitaan yhteydenpitoon pankkisi tai toisen operaattorin kanssa.
  • Maksutiedot: maksunsaaja aikaisemmille luotoille, maksutiedot, maksupäivä ja maksuviite
  • Asiakaspalvelutietoja: tietoja, jotka annat asiakaspalveluumme asiakaspalveluasian yhteydessä. Emme voi vaikuttaa siihen mitä tietoja päätät antaa asiakaspalvelullemme puhelimitse tai sähköpostitse tai muulla vastaavalla viestinnällä, mutta käytämme asiakaspalvelullemme antamiasi henkilötietoja tarkoituksiin, joilla on yhteys asiaasi meillä. Puhelut asiakaspalveluumme nauhoitetaan.
  • Attribuutiodata: tietoa, jonka annat meille siitä miten löysit palvelumme, esimerkiksi läheisen suositus tai mainos.

Keräämämme tiedot
Keräämiimme tietoihin sinusta sisältyy tietoja jotka keräämme automaattisesti, kun käytät palveluamme. Tämän lisäksi keräämme tietoa kolmansilta osapuolilta, sisältäen henkilöluottotiedot (Suomen Asiakastieto), tilitiedot pankiltasi (mikäli käytät tilitietopalveluamme) sekä luottoasioihin ja petosten torjumiseen keskittyvät viranomaiset, kaupat ja julkiset tietokannat. Riippuen siitä mitä palvelujamme käytät käsittelemme siis:

  • Yhteys- ja tunnistamistietoja: nimi, osoite, henkilötunnus, puhelinnumero ja tiedot kotitaloudesta.
  • Taloudellisia tietoja: tiedot tuloista ja maksuista, kuten mahdolliset maksuhäiriömerkinnät, mahdolliset luottositoumukset, aiempien maksujen ja luottojen hyväksynnät sekä vero- ja kiinteistötiedot.
  • Sähköisiä tietoja: IP-osoite, maantieteellinen sijainti, selainasetukset, kieliasetukset, käyttöjärjestelmä sekä näytön kuvatarkkuus.
  • Tilitietoja: tiedot pankkitileistä, lainoista, tilitapahtumista ja muista taloudellisista tiedoista, tilisaldot, tiedot tilinumeroista ja tilihistoriasta, luottotiedot, tiedot ostotapahtumista (summa, aika, tapahtumalaji ja mahdollinen tavara ja/tai ostopaikka).
  • Tietoja sinun ja Anyfinin välisestä vuorovaikutuksesta: kuinka käytät kotisivujamme ja palvelujamme sisältäen, kuinka kauan vierailet sivuillamme sekä saamasi virheilmoitukset.
  • Markkinointidataa: kuten kuvailemme Evästekäytännössämme, käytämme kotisivuiltamme keräämiämme henkilötietoja voidaksemme sopeuttaa sinulle sisältöä sekä markkinointia kotisivuillamme sekä markkinointikumppaniemme kanssa. Tämä henkilötietojen käsittely tapahtuu ainustaan mikäli annat suostumuksesi siihen kun saavut kotisivuillemme.
2. Mihin käytämme tietojasi

Tuote/Palvelu: Madalla korkoasi, Sähkölasku.
Käsittely: Tilin luominen ja asiakastuntemus.
Käsittelyn tarkoitus: Henkilöllisyyden sekä henkilö- ja yhteystietojen vahvistaminen.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Sopimusvelvoitteiden täyttäminen sekä lakiin perustuva velvollisuus.
Automaattinen päätös*: Kyllä.

Tuote/Palvelu: Madalla korkoasi, Sähkölasku.
Käsittely: Luottoarvio ja -tarjous.
Käsittelyn tarkoitus: Hakemuksen käsittely, palveluidemme käyttö, sisältäen luottoarvion ja -selvityksen suorittamisen, kulujen määrittely sekä tarjouksen luonti.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Sopimusvelvoitteiden täyttäminen sekä lakiin perustuva velvollisuus.
Automaattinen päätös*: Kyllä.

Tuote/Palvelu: Madalla korkoasi, Sähkölasku.
Käsittely: Muistutus ja luottotiedot.
Käsittelyn tarkoitus: Jotta, mikäli olet liittänyt sähköpostisi, tarjota yhteenvetoja nykyisitä luotoistasi, laskuja sekä lähettää sinulle muistutuksia kun lasku erääntyy ja vahvistus kun maksu on suoritettu.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Sopimusvelvoitteiden täyttäminen.
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Tilaukset.
Käsittely: Tilitietoja.
Käsittelyn tarkoitus: Koota tilitietosi voidaksemme tarjota tilitietopalvelujamme, mukaan lukien yksilöllisten tapahtumien ryhmittely (esimerkiksi aikavälin tai tapahtumalajin perusteella) ja ennusteet.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Sopimusvelvoitteiden täyttäminen.
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Madalla korkoasi, Sähkölasku.
Käsittely: Lainan lunastaminen, laskutus.
Käsittelyn tarkoitus: Lainan siirtäminen ja mahdollisuus hoitaa laskutukseen, asiakaspalveluun ja virheilmoituksiin liittyvät sisäiset prosessit.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Sopimusvelvoitteiden täyttäminen.
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Kaikki.
Käsittely: Analysointi.
Käsittelyn tarkoitus: Markkinoinnin parantaminen, sekä markkinointi toimiemme mittaaminen ja parempi kohdentaminen sinulle ja muille.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Yrityksen oikeutettu etu harjoittaa liiketoimintaansa** Suostumus (kun kyse on evästeistä).
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Uutiskirjeitä ja muuta kohdistettua markkinointia.
Käsittely: Uutiskirjeitä ja muuta kohdistettua markkinointia.
Käsittelyn tarkoitus: Tuotteidemme markkinointi kohdistetun viestinnän avulla, mukaan lukien uutiskirjeitä.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Suostumus, oikeutettu etu**.
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Madalla korkoasi, Sähkölasku.
Käsittely: Manuaalinen ja automaattinen valvonta väärinkäytösten ja rikosten ehkäisemiseksi.
Käsittelyn tarkoitus: Palvelujemme väärinkäytön ja rikostapauksien estäminen.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Sopimusvelvoitteiden täyttäminen sekä lakiin perustuva velvollisuus.
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Kaikki.
Käsittely: Analysointi tuotekehittelyä ja -parannuksia varten.
Käsittelyn tarkoitus: Suorittaa tietojen ja asiakaskäyttäytymisen analysointia palvelujemme parantamista varten sekä päätösmallien, testauksen, kehityksen ja tutkimuksen optimoimista varten.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Yrityksen oikeutettu etu harjoittaa liiketoimintaansa**.
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Kaikki.
Käsittely: AML-monitorointi.
Käsittelyn tarkoitus: Noudattaa soveltuvia lakeja, kuten rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjuntaa sekä kirjanpitoa koskevia lakeja.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Lakiin perustuva velvollisuus.
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Kaikki.
Käsittely: Asiakaspalaute.
Käsittelyn tarkoitus: kerätä arvosteluja kolmannelta osapuolelta Trustpilot.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Sopimusvelvoitteiden täyttäminen sekä lakiin perustuva velvollisuus.
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Madalla korkoasi, Sähkölasku.
Käsittely: Luottotietojen kerääminen.
Käsittelyn tarkoitus: Asiakasrekisteriin rekisteröidään luottohakemuksen käsittelyn yhteydessä toisilta luotonantajilta saatuja tietoja aikaisemmista luotoista. Tietoja kerätään Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kyselyjärjestelmän avulla.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Yrityksen oikeutettu etu harjoittaa liiketoimintaansa**.
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Madalla korkoasi, Sähkölasku.
Käsittely: Luottotietojen luovuttaminen.
Käsittelyn tarkoitus: Asiakasrekisterin tietoja luotoista ja niiden hoitamisesta voidaan luovuttaa toisille luotonantajille asiakkaan antaman toimeksiannon ja suostumuksen perusteella. Tietoja luovutetaan Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kyselyjärjestelmän avulla.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Antaa suostumuksen.
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Madalla korkoasi, Sähkölasku.
Käsittely: Saatavan luovutus.
Käsittelyn tarkoitus: Maksusaavatan luovutus uudelle omistajalle.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Oikeutettu etu**.
Automaattinen päätös*: Ei.

Tuote/Palvelu: Madalla korkoasi, Sähkölasku.
Käsittely: Analysointi ja raportointi.
Käsittelyn tarkoitus: Analysointi ja raporttien kokoaminen luotoista.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Oikeutettu etu**.
Automaattinen päätös*: Ei.

*Automaattinen päätös
Automaattisen päätöksen sisältyminen käsittelyyn viittaa profilointiin, johon sisältyy, että Anyfinin järjestelmä automaattisesti analysoi henkilötietojasi ennalta määritettyjen arvojen perusteella määrittääkseen ja vahvistaakseen identiteettisi sekä luottoprofiilisi arvioidakseen, mikäli Anyfin voi tarjota sinulle luottoa, perustuen luottohistoriaasi, taloudelliseen tilanteeseesi sekä muihin relevantteihin kriteereihin. Järjestelmä saattaa automaattisesti hylätä tai hyväksyä hakemus joissain tapauksissa, soveltamalla Anyfinin omaa sisäistä scoringmallia. Yksinkertaistettuna, malli pyrkii arvioimaan mahdollisuuksiasi maksaa ajoissa ja välttämään ylivelkaantumista. Tulemme aina automaattisesti hylkäämään hakemuksesi, mikäli olet vastikään ollut asiakkaanamme etkä ole maksanut laskujasi ajoissa, jos sinulla ei ole tuloja tai jos lainan suuruus ylittää lainakattomme. Jos olemme sinun osaltasi tehneet täysin automaattisen päätöksen hylätä hakemuksesi tulemme tiedottamaan tästä sinulle.

**Yrityksen oikeutettu etu harjoittaa liiketoimintaa
Yrityksen oikeutettu etu on sidottu Anyfinin ydintoimintaan niin että analyysi sekä nykyisten että tulevien palveluista, päätösmalleista, nykyisistä lainoista sekä käyttäjäkokemuksesta on välttämätöntä voidaksemme varmistaa palvelujemme hyvän toimivuuden sekä positiivisen käyttäjäkokemuksen. Analyysi tehdään yleisesti tilastollisen datan perusteella, toisin sanoen niin että dataa sisältäen henkilötietojasi ei voi lukea.

Maksusaatavan luovutus uudelle omistajalle on liiketaloudellinen edellytys osalle Anyfinin luottotoimintaan.

Mikäli annat asiakaspalautetta Trustpilotin kautta, joka on täysin vapaaehtoista, tulee asiakaspalautteesi aina sisältämään henkilötietoja.

Jos et anna meille henkilötietojasi
Meillä on lakiin perustuva velvollisuus kerätä tiettyjä tietoja asiakkaistamme, jotta voimme tarjota ja panna toimeen luottosopimus sinun kanssasi. Jos tällaisessa tapauksessa et halua antaa meille pääsyäniihin tietoihin joita tarvitsemme, emme välttämättä voi tarjota sinulle luottosopimusta kanssamme. Jos et ilmoituksemme jälkeen vieläkään halua antaa meille pääsyä tietoihisi, täytyy meidän keskeyttää pääsysi Anyfinin palveluihin.

3. Markkinointi

Meillä on oikeus käyttää henkilökohtaisia tietojasi arvioidaksemme mitkä tuotteet ja palvelumme ovat merkityksellisiä sinulle ja mitä aiomme tarjota sinulle. Otamme sinuun yhteyttä sen kanavan kautta, jonka kautta olet itse ottanut meihin yhteyttä, kuten sähköpostitse, tekstiviestitse, kirjeitse, sosiaalisen median tai muun digitaalisen kanavan kautta.

Voit pyytää meitä lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen sinulle käyttämällä ’lopeta tilaus/unsubscribe’ markkinointiviestissä tai ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen privacy@anyfin.com.

Mikäli olet antanut suostumuksesi käyttää tilitietojasi muiden tarjoamiemme palvelujen markkinoimiseksi voit myös perua suostumuksesi siirtymällä kohtaan "Lisää" ja napsauttamalla "Asetukset ja tuki" kohdassa "Yksityisyys ja turvallisuus". Huomaa, että suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta ennen suostumuksen perumista tapahtuneen käsittelyn laillisuuteen.

4. Kenelle voimme antaa henkilötietoja?

Voimme joissain tapauksissa jakaa henkilötietojasi alla listatuille kolmansille osapuolille. Jakaessamme henkilötietojasi, toteutamme kaikki kohtuulliset sopimukselliset, oikeudelliset ja hallinnolliset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi käsitellään riittävän tietosuojan tasolla.

  • Palveluntarjoajat ja palveluntarjoajien alihankkijat: Meillä on oikeus jakaa henkilötietoja palveluntarjoajien kanssa täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan, yleisten etujen takia ja tästä tietosuojakäytännöstä ilmeneviä tarkoituksia varten.
  • Pankit ja rahoituspalvelujen tarjoajat: Palveluntarjoajat finanssialalla, joita käytämme voidaksemme tarjota palvelujamme sinulle
  • Luottotietoyritykset ja vastaavat palveluntarjoajat: Jaamme henkilötietojasi luottotietoyritysten kanssa voidaksemme arvioida luottokelpoisuutesi sekä henkilöllisyytesi ja osoitetietojesi tarkistamiseksi. Jaettava tieto sisältää nykyisen velkasaldon ja tiedot takaisinmaksuista.
  • Mainospalvelun tarjoajat ja vastaavat palveluntarjoajat: Jaamme joitain rajoitettuja tietoja mainostajien kanssa voidaksemme identifioida materiaalia ja kohderyhmiä. Mainosanalyysipalvelujen tarjoajat voivat avustaa meitä kohdentamisessa sekä optimoidaksemme kotisivujemme käytön ja mainostoiminnamme.
  • Viranomaiset: Olemme toisinaan velvollisia luovuttamaan tiettyjä tietoja eri viranomaisille, kuten Verohallinnolle tai poliisille. Laki velvoittaa meitä toimittamaan tietoja esimerkiksi rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen ehkäisemistä varten.
  • Yrityksen luovutus: Jos Anyfin ostaa tai myy toiminnan tai jos kolmas osapuoli hankkii jonkin osan yrityksestä, tietoja saatetaan antaa ostajalle tai myyjälle.
5. Missä säilytämme tietosi?

Henkilötietosi käsitellään pääasiassa palvelimilla jotka ovat Euroopan unionin/Euroopan talousalueen (EU/ETA) sisällä. Jossain tapauksissa henkilötietojasi voidaan siirtää ja käsitellä EU/ETA-alueen ulkopuolella.

Tämä tehdään ainoastaan jos maassa jonne tiedot siirretään tai missä tiedot säilytetään, on riittävä suojataso tai jos Anyfin ja seuraavassa tilanteessa meidän henkilötietojen käsittelijä tai muu henkilötiedoista vastaava jolle Anyfin siirtää henkilötietoja, on tehnyt riittäviä suojelutoimenpiteitä, esimerkiksi sitovien yrityssäännösten tai standardiehtojen myötä.

Ylläolevien edellytysten mukaisesti Anyfin käyttää Yhdysvalloissa vakiintuneita palveluntarjoajia esimerkiksi mainontaa ja markkinointianalyysiiä, asiakaspalvelujärjestelmiä, sisäistä kommunikaatiojärjestelmää sekä asiakastyytyväisyysjärjestelmää varten.

Voit kääntyä Anyfinin tietosuojavltuutetun puoleen sähköpostitse osoitteeseen dpo@anyfin.com, mikäli sinulla on kysymyksiä Anyfinin suojelutoimenpiteistä koskien siirtoja kolmansiin maihin.

6. Miten tietojasi suojataan?

Anyfin on varmistanut, että henkilötietosi on suojattu asiattomien niihin pääsystä, niiden häviämisestä, tuhoutumisesta tai vahingoittumisesta tapaturmasta johtuen. Henkilötietoihisi on pääsy ainoastaan Anyfinin henkilökunnalla, jonka työtehtäviä varten on tärkeää, että he käsittelevät henkilötietojasi. Kaikki henkilötiedot sekä dataviestintä on talletettu suojatuille palvelimille ja suojattu käyttäen Secure Sockets Layer (SSL).

7. Miten kauan säilytämme sinua koskevia henkilötietoja?

Anyfin käsittelee henkilötietojasi niin kauan kuin sinulla on luottosuhde meihin tai aktiivinen käyttäjätili meillä. Tallennamme sen jälkeen henkilötietojasi myös niin kauan kuin tarvitsemme laki- sekä kirjanpitosyistä.

Tallennamme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen suhteessa lailliseen perusteeseen kuten kuvailtu yllä olevassa osiossa 2 . Tämä tarkoittaa että säilytämme joitain tietoja kauemmin kuin muut.

Kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään riippuu siitä mitä palvelujamme olet käyttänyt:

  • Widgets ja Tilaukset käyttäjä: Jos olet käyttänyt ainoastaan näitä paleluja tulemme säilyttämään henkilötietojasi 4 kuukauden ajan siitä kun viimeksi varmensit meidät pankkiasi kohtaan.

  • Madalla korkoasi ja Sähkölasku: Palvelut tarkoittavat että sinusta tulee lainanottaja meillä, joka tarkoittaa että meillä on velvolisuus säilyttää hakemuksesi vähintään viiden vuoden ajan laskettuna siitä kun sinusta tuli asiakas. Tämän lisäksi säilytämme lain mukaisesti tietoja identiteetistäsi sekä kaikki lainatiedot kirjanpitosyistä seitsemän vuoden ajan. Sen ajan kun olet palvelujemme käyttäjä säilytämme täydellisen luottoprofiilisi voidaksemme paremmin arvioimaan luottokelpoisuutesi kun teet uuden hakemuksen meille.

8. Oikeutesi koskien henkilötietoja

Eurooppalaisen tietosuojalain mukaan sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen.

Oikeus omiin tietoihin
Sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoistasi meillä.

Oikeus tietojen oikaisuun
Sinulla on oikeus korjata itseäsi koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Voimme tietyissä tapauksissa tarvita vahvistuksen uusien tietojen aitoudesta.

Oikeus tietojen siirtämiseen (tietojen siirto)
Sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa tietojen toimittamista varten kolmansille osapuolille. Joissain tapauksissa voit pyytää tietojesi luovuttamisen suoraan suoraan kolmannelle osapuolelle. Huomaathan että tämä koskee ainoastaan automaattisesi käsiteltyihin tietoihin, joiden käsittelyä varten olet alun perin antanut suostumuksesi tai joita käsittelemme osana sopimusta kanssasi.

Oikeus vastustaa
Kun käsittelemme henkilödataasi perustuen oikeutettuun etuun (katso osiota 2) tai jos sellainen käsittely tapahtuu automaattisen päätöksenteon avulla, mukaan lukien profilointi, on sinulla mahdollisuus vastustaa käyttöä. Automaattisen päätöksenteon osalta tulee vastustuksesi tarkoittamaan, että ihmistyöntekijä tarkistaa automaattisen päätöksen oikeellisuuden, mikä ei välttämättä tarkoita, että päätös tulee muuttumaan. Jos yksityisyydensuojasi painaa etuamme käsitellä henkilötietojasi enemmän tulemme lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn.

Oikeus pyytää käsittelyn rajoittamista Kun käsittelemme henkilödataasi perustuen oikeutettuun etuun ((katso osiota 2) on sinulla mahdollisuus pyytää käsittelyn rajoittamista, eli että lopetamme kaiken käsittelyn, paitsi henkilötietojen säilyttämisen tai sellaisen käsittelyn joka on välttämätön todentaakseen, esittääkseen tai puolustaakseen oikeusvaateita varten tai puolustaakseen toisen henkilön oikeuksia.

Oikeus tulla unohdetuksi
Sinulla on oikeus pyytää henkilötietosi poistoa. Mikäli sinulla ei sillä hetkellä ole lainoja meillä tulemme poistamaan henkilötietosi paitsi ne henkilötiedot, joihin meillä on lakiin perustuva velvollisuus säilyttää. Mikäli et koskaan ole käyttänyt palveluita Madalla korkoasi tai Sähkölasku tulemme poistamaan kaikki henkilötietosi. Mikäli olet aikaisemmin käyttänyt palveluita Madalla korkoasi tai Sähkölasku on meillä lakiin perustuva velvollisuus säilyttää tietoja henkilöllisyydestäsi, hakemuksestasi, sekä taloudellisia tietoja maksuistasi luoton voimassaolon ajalta.

9. Evästeet

Sinun suostumuksella tai voidaksemme tarjota olennaisia toimintoja sekä palveluita käytämme evästeitä ja vastaavia seuranta teknologioita sähköisissä palveluissamme, jotta saisit vieläkin paremman käyttökokemuksen. Tarkan kuvauksen evästeiden käytöstä löydät Anyfinin evästeselosteesta.

10. Reklamaatiot

Tietosuojakysymyksistä vastaa Suomessa Suomen Tietosuojavaltuutettu. Voit tarvittaessa kääntyä heidän puoleensa, jos koet että henkilötietojasi ei ole käsitelty asianmukaisesti. Otathan ensi kädessä yhteyttä Anyfinin tietoturvaan henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä.

11. Ota meihin yhteyttä

Anyfin AB vastaa henkilötietojesi käsittelystä edellä kuvatun mukaisesti. Anyfin AB Suomen sivuliike on rekisteröity Suomen yritysrekisteriin Y-tunnuksella 3011348-7. Anyfin AB Suomen sivuliikkeen toimisto on osoitteessa Bulevardi 21, 00120 Helsinki, Suomi.

Anyfinillä on tietosuojavastaava jonka vastuulla on valvoa että Anyfin noudattaa GDPR sekä muuta tietosuojalainsäädäntöä. Tietosuojavaltuutettuun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen dpo@anyfin.com.

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Jos sinulla on kysymyksiä koskien tätä tietosuojaselostetta, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tai oikeuksiasi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@anyfin.com.

----

Tämä tietosuojaseloste on päivitetty viimeksi 27 huhtikuuta 2022

Maa

Suomi

Anyfin AB filial i Finland, Bulevardi 21, 00120 Helsinki. Org. nummer: 3011348-7 © 2022 Anyfin AB filial i Finland on kulutusluottolaitos, joka toimii Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) alaisena. Kaikki oikeudet pidätetään.

Laskuesimerkki

Jos 1300€ arvoinen laina siirretään Anyfinille, tulee säästöksi 143€ seuraavan esimerkin mukaan: Jos alkuperäinen nimelliskorko 18.88% laskee 12.50%:in ja 2€ kuukausikulu laskee 0€ suuruiseksi, on uusi kuukausimaksu 24 kuukauden laina-ajalle 61,5€, jolloin todellinen vuosikorko on 13.24%. Lainan kokonaissumma on tällöin 1476€. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Anyfin ei koskaan anna tarjousta jos he eivät voi madaltaa luoton todellista vuosikorkoa. Anyfin ei nosta nykyisen luoton kokonaiskustannuksia pidentämällä takaisinmaksuaikaa.

Myöntämiemme jälleenrahoitusluottojen summa on 10-20 000€ asiakasta kohden ja laina-aika voi olla 2-120 kuukautta, riippuen asiakkaan nykyisestä laina-ajasta. Luoton nimelliskorko on 3.95%-19.90%, todellinen vuosikorko on 4.99%-21.82% ja kuukausikulu 0€.