Välitämme yksityisyydestäsi ja oikeuksistasi. Tämä tietosuojaseloste selventää sinulle miten Anyfin kerää ja käyttää henkilötietojasi. Lisäksi saat tietoa siitä, mitä oikeuksia sinulla on koskien henkilötietojesi käyttöä sekä miten voit käyttää näitä oikeuksiasi. Voit aina ottaa meihin yhteyttä koskien tietosuojaselostettamme tai henkilötietojen käyttöä osoitteeseen privacy@anyfin.com.

1. Keräämämme tiedot

Itse antamasi tiedot

Voit antaa meille itseäsi koskevia tietoja eri tavoilla, kuten täyttämällä hakemuksen kotisivuillamme tai sovelluksessamme, lähettämällä kopiot luottolaskuistasi, tai kommunikoimalla kanssamme kotisivujemme kautta, sähköpostitse, puhelimitse, Facebookin Messengerissa tai kun olet muutoin vuorovaikutuksessa palvelujemme kanssa. Tämä informaatio voidaan kategorisoida seuraavasti:
  • Yhteys- ja tunnistamistiedot: nimi, kotiosoite, sähköpostiosoite, henkilötunnus, puhelinnumero tai muut tiedot joita voidaan käyttää identifiointi tarkoituksessa kommunikaatiokanavassa jossa otat meihin yhteyttä.
  • Tiedot luotoistasi: luottojesi tämänhetkinen och mennyt saldo, takaisinmaksuaika, ehdot sekä maksut
  • Maksutiedot: maksunsaaja aikaisemille luotoille, maksutiedot, maksupäivä ja maksuviite

Tiedot, joita keräämme sinusta

Tiedot, joita keräämme sinusta sisältää automaattisesti kerätyt tiedot kun olet käytät palveluitamme, ja ne tiedot, joita keräämme kolmansilta osapuolilta, mikä sisältää henkilöluottotiedot (Suomen Asiakastieto) sekä luottoasioihin ja petosten torjumiseen keskittyvät viranomaiset, kaupat ja julkiset tietokannat.
  • Yhteys- ja tunnistamistiedot: nimi, osoite, henkilötunnus, tiedot kotitaloudesta.
  • Taloudelliset tiedot: tiedot tuloista ja maksuista, kuten mahdolliset maksuhäiriömerkinnät, mahdolliset luottositoumukset, aiemmat maksujen ja luottojen hyväksynnät sekä vero- ja kiinteistötiedot.
  • Sähköiset tiedot: IP-osoite, geograafinen sijainti, selainasetukset, kieliasetukset, käyttöjärjestelmä sekä näytön kuvatarkkuus.
  • Tiedot sinun ja Anyfinin välisestä vuorovaikutuksesta: kuinka käytät kotisivujamme ja palvelujamme sisältäen kuinka kauan vierailet sivuillamme sekä virheilmoitukset.

2. Mihin käytämme tietojasi

Käsittelyn tarkoitusKäsittelyn oikeudellinen perustaAutomaattinen päätös
Henkilöllisyyden sekä henkilö- ja yhteystietojen vahvistaminenSopimusvelvoitteiden täyttäminen sekä lakiin perustuva velvollisuusKyllä
Hakemuksen käsittely, palveluidemme käyttö, sisältäen luottoarvion ja -selvityksen suorittamisen, kulujen määrittely sekä tarjouksen luontiSopimusvelvoitteiden täyttäminen sekä lakiin perustuva velvollisuusKyllä
Lainojen jälleenrahoittaminen sekä mahdollistaa sisäiset prosessit kuten laskutuksen, asiakaspalvelun ja virheilmoituksetSopimusvelvoitteiden täyttäminenEi
Jotta voimme parantaa markkinointiamme ja päättää millaista kohdennamme sinuun tai muihin, sekä tarjota sinulle markkinointia ja tarjouksia koskien palveluitammeOikeutettu etu harjoittaa liiketoimintaansaEi
Palvelujemme väärinkäytön ja rikostapauksien estäminenSopimusvelvoitteiden täyttäminen sekä lakiin perustuva velvollisuusEi
Suorittaa tietojen analysointia ja asiakaskäyttäytymistä palvelujemme parantamista varten sekä päätösmallien, testauksen kehityksen ja tutkimuksen optimoimista varten.Oikeutettu etu harjoittaa liiketoimintaansaEi
Noudattaa soveltuvia lakeja, kuten rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjuntaa sekä kirjanpitoa koskevia lakejaLakiin perustuva velvollisuusEi
Kerätä arvosteluja kolmannelta osapuoleta Trustpilot
Oikeutettu etu harjoittaa liiketoimintaansaEi

Jos et anna meille henkilötietojasi

Meillä on lakiin perustuvia velvollisuuksia kerätä tiettyjä tietoja asiakkaistamme, jotta voimme tarjota ja panna toimeen luottosopimukset. Jos tälläisessä tapauksessa et halua antaa meille pääsyä tietoihisi, emme välttämättä voi tarjota sinulle luottosopimusta kanssamme. Jos et vieläkään ilmoituksemme jälkeen halua antaa meille pääsyä tietoihisi, täytyy meidän keskeyttää pääsysi Anyfinin palveluihin.

3. Markkinointi

Meillä on oikeus käyttää henkilökohtaisia tietojasi päättääksemme mitkä tuotteet ja palvelumme ovat merkityksellisiä sinulle ja mitä aijomme tarjota sinulle. Otamme sinuun yhteyttä sen kanavan kautta, jonka kautta itse olet ottanut meihin yhteyttä, kuten sähköpostitse, tekstiviestitse, kirjeitse tai jonkin sosiaalisen median tai muun digitaalisen kanavan kautta.Voit pyytää meitä poistamaan lupamme suoramarkkinointiin, jos et halua saada lisää mainoksia meiltä. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä meihin sähköpostitse privacy@anyfin.com tai käyttämällä ’lopeta tilaus/unsubscribe’.

4. Kenelle voimme antaa henkilötietoja?

Voimme joissain tapauksissa jakaa henkilötietojasi alla listatuille kolmansille osapuolille. Jakaessamme henkilötietojasi, toteutamme kaikki kohtuulliset sopimukselliset, oikeudelliset ja organisatoriset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi käsitellään riittävällä tietosuojan tasolla.
  • Palveluntarjoajat ja palvelutarjoajien alihankkijat: Meillä on oikeus jakaa henkilötietoja palvelutarjojien kanssa täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan, yleisten etujen takia ja tästä tietosuojakäytännöstä ilmeneviä tarkoituksia varten.
  • Pankit ja rahoituspalvelujen tarjoajat:Palveluntarjoajat finanssialalla, joita käytämme voidaksemme tarjota palvelujamme sinulle
  • Luottotietoyritykset ja vastaavat palveluntarjoajat: Jaamme henkilötietojasi luottotietoyritysten kanssa voidaksemme arvioida luottokelpoisuutesi sekä henkilöllisyytesi ja osoitetietojesi tarkistamiseksi. Jaettava tieto sisältää nykyisen velkasaldon ja tiedot takaisinmaksuista.
  • Mainospalvelun tarjoajat ja vastaavat palveluntarjoajat: Voimme luovuttaa tietojasi mainostajien kanssa voidaksemme identifioida materiaalia ja kohderyhmiä. Mainosanalyysipalvelujen tarjoajat voivat avustaa meitä kohdentamisessa sekä optimoidaksemme kotisivujen käytön ja mainostoiminnamme.
  • Viranomaiset: Olemme toisinaan velvollisia luovuttamaan tiettyjä tietoja eri viranomaisille, kuten Verohallinnolle tai poliisille. Laki velvoittaa mietä toimittamaan tietoja esimerkiksi rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen ehkäisemistä varten.
  • Yrityksen luovutus: Jos Anyfin ostaa tai myy toiminnan tai jos kolmas osapuoli hankkii jonkin osan yrityksestä, tietoja saatetaan antaa ostajalle tai myyjälle.

5. Missä säilytämme tietosi?

Pyrimme aina käsittelemään henkilötietosi Euroopan unionin/Euroopan talousalueen (EU/ETA) sisällä. Jossain tapauksissa voidaan henkilötietojasi voidaan siirtää ja käsitellä EU/ETA-alueen ulkopuolella. Jos joudumme siirtämään henkilötietojasi EU:n/ETA:n ulkopuolella sijaitsevaan maahan, käytämme sellaista menetelmää, joka on sallitty sovellettavan lainsäädännön mukaan turvalliseen siirtoon. Näin tietojasi käsitellään tässäkin tapauksessa turvallisestu ja EU:n/ETA:n alueella noudatettavaa tietoturvaa vastaavasti.Talletamme kaiken tiedon turvallisiin servereihin ja kaikki dataviestintä on salattua käyttämällä Secure Sockets Layer (SSL).

6. Miten kauan säilytämme sinua koskevia henkilötietojasi?

Käsittelemme tietojasi vain niin kauan kuin lain mukaan on tarpeen tai muussa tapauksessa niin kauan kuin oikeutettu etumme sallii sen tai niin kauan kuin se on tarpeen täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan.

7. Oikeutesi koskien henkilötietoja

Eurooppalainen tietosuojalain mukaan sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen.

Oikeus saada pääsy omiin tietoihin

Sinulla on oikeus saada jäljennls henkilötiedoistasi ilman lisämaksuja.

Oikeus tietojen oikaisuun

Sinulla on oikeus korjata itseäsi koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Voimme tietyissä tapauksissa tarvita vahvistuksen uusien tietojen aitoudesta

Oikeus tietojen siirtämiseen

Sinulla on tietyin edellytyksin oikeus saada henkilötietosi koneellisesti luettavassa muodossa tietojen toimittamista kolmannelle osapuolelle

Oikeus tulla unohdetuksi

Sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista ja saada ne poistetuiksi, kuun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeen oikeutetun edun takia. On kuitenkin olemassa lakisääteitisä vaatimuksia, jotka estävät meitä poistamasta tiettyjä tietoja. Näitä vaatimuksia on asetettu pankki-, rahanpesu-, kirjanpito- ja verolainsäädännössä.

8. Evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantateknologioita sähköisissä palveluissamme, jotta saisit vieläkin paremman käyttökokemuksen. Tarkan kuvauksen evästeiden käytöstä löydät Anyfinin evästeselosteesta.

9. Reklamaatiot

Tietosuojakysymyksistä vastaa Suomessa Suomen Tietosuojavaltuutettu. Voit tarvittaessa kääntyä heidän puoleensa, jos koet että henkilötietojasi ei ole käsitelty asianmukaisesti. Otathan ensi kädessä yhteyttä Anyfiniin tietoturvaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä.

10. Ota meihin yhteyttä

Turvallisuutesi on tärkeää meille. Jos sinulla on kysymyksiä koskien tätä tietosuojaselostetta, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tai oikeuksiasi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@anyfin.com.Anyfin AB vastaa henkilötietojesi käsittelystä edellä kuvatun mukaisesti. Anyfin AB Suomen sivuliike on rekistöröity Suomen yritysrekisteriin Y-tunnuksella 3011348-7. Anyfin AB Suomen sivuliikkeen toimisto on osoitteessa Bulevardi 21, 00120 Helsinki.----Päivitetty viimeksi 14.08.2019.