The hottest startups in Stockholm
Kreditutmanaren vill pressa din ränta – tar in 80 miljoner
Ny tjänst sänkte kunders lånekostnad med 74 procent
Anyfin vill banta din ränta – backas med 80 miljoner kronor
Omfinansiera dina nuvarande krediter genom att ta en bild.

Hur går det till?

Hämta eller fota din faktura

Hämta eller fota din faktura

Hämta din faktura med mobilt BankID direkt från din kreditgivare eller skicka en bild, pdf eller skärmdump på den.
Se vad du kan spara

Se vad du kan spara

Vi tar fram ett erbjudande med bättre ränta.
Godkänn erbjudande

Godkänn erbjudande

Godkänn med mobilt BankID så betalar vi av din kredit och flyttar över din skuld till oss.
Som exempel ger en omfinansiering av ett lån på 10 000 kr till en rörlig ränta på 8,86 % med 12 månaders återbetalningstid och 12 avbetalningar samt 0 kr i administrativ avgift en effektiv ränta på 9,23 %. Månadskostnaden blir då 874 kr och det totala beloppet att återbetala 10 486 kr. Vi erbjuder alltid individuella räntor.

Hej Delfi!

Säg hej till Delfi, vår nya talesdelfin. Som ett av världens smartaste djur älskar hon låga räntor på sina delbetalningar, krediter och privatlån. Och av samma anledning har hon väldigt svårt för lånehajar - de med alldeles höga avgifter och luriga villkor. Vi kan inte annat än hålla med.
Delfi
Inga nya lån. Bara bättre ränta.

Inga nya lån. Bara bättre ränta.

Vi vill inte bidra till en ökad skuldsättning. Vi vill inte att någon ska betala mer än nödvändigt för sina krediter. Så det blev vår vision. Vi ger inte ut några nya krediter, vi skippar onödiga mellanhänder och nöjer oss med att tjäna mindre.

Tusentals andra kan inte ha fel

Så, vad är haken?

Det finns ingen. Vi använder oss av smart teknik och tar inte några orimliga administrativa avgifter. När du flyttar din befintliga kredit, delbetalning eller privatlån till oss så betalar vi av den direkt och du blir kund hos oss istället. Det betyder att vi tjänar pengar på räntan från krediterna och inte genom dyra mellanhänder. Resultatet blir en lägre ränta för dig.
Så, vad är haken?

Vanliga frågor

Hur mycket kan ni sänka min ränta?
I genomsnitt har vi sänkt våra kunders kostnader med över 50%. Skicka in en kostnadsfri ansökan så ser vi om vi kan hjälpa dig.
Finns det några dolda avgifter?
Nej. Du som kund betalar endast amortering och ränta samt eventuell administrationsavgift. Du kan alltid lösa din kredit i förtid helt utan extra kostnad.
Är jag bunden till det erbjudande jag får via er?
Att skicka in en ansökan är alltid kostnadsfritt och du är inte bunden till det erbjudandet som vi skickar till dig. Du har 7 dagar på dig att godkänna erbjudandet.
Kan jag omfinansiera flera krediter via Anyfin?
Ja, du kan samla alla dina delbetalningar, kreditkort och privatlån hos oss så länge de inte överstiger totalt 200 000 kr.
Varför ska jag välja Anyfin?
Vi erbjuder individuella räntor på dina delbetalningar, kreditkort och privatlån, baserat på en helhetsbedömning istället för att ge alla samma villkor. Med smart teknik håller vi kostnaderna nere så att vi kan sänka dina räntekostnader. Smidigt, smart så att du får pengar över till annat.
Läs alla frågor och svar

Be smart. Download the app.

Med appen har du koll på läget. Du har översikt på dina befintliga krediter och kan ansöka om nya. Du kan också välja din personliga avbetalningsplan och addera auto-giro. Smidigt och smart!
iosandroid