Sinun tietosi, sinun oikeutesi

Asiakkaidemme turvallisuus ja yksityisyys on meille erittäin tärkeää. Tietosi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti ja kaikki tietosi käsitellään GDPR:n mukaisesti.

11. huhtikuuta 2022

Oranssilla taustalla oleva illustraatio-kuva, jossa on keltainen riipuslukko. Lukko on auki

Miksi kysytte tietojani?

Henkilötietojen käsittely on välttämätön osa palvelujemme käytön osalta etkä voi ryhtyä käyttäjäksi meillä ilman että annat meille henkilötietojasi. Meillä on lakiin perustuva velvollisuus kerätä tiettyjä tietoja asiakkaistamme, jotta voimme tarjota ja panna toimeen luottosopimuksen kanssasi.

Miten saatte tietoja minusta?

Annat tietoja itsestäsi, kun täytät hakemuksen kotisivuillamme tai sovelluksessamme, kun lähetät kuvan luottolaskustasi, tai jos kommunikoit kanssamme kotisivujemme, sähköpostin, puhelimen, sosiaalisen median välityksellä, tai muuten käyttäessäsi palveluamme.

Markkinointi?

Meillä on oikeus käyttää henkilökohtaisia tietojasi arvioidaaksemme mitkä tuotteet ja palvelumme ovat merkityksellisiä sinulle ja mitä aiomme tarjota sinulle. Otamme sinuun yhteyttä sen kanavan kautta, jonka kautta olet itse ottanut meihin yhteyttä, kuten sähköpostitse, tekstiviestitse, kirjeitse, sosiaalisen median tai muun digitaalisen kanavan kautta.

Miten tietojasi suojataan?

Anyfin on varmistanut, että henkilötietosi on suojattu asiattomien niihin pääsystä, niiden häviämisestä, tuhoutumisesta tai vahingoittumisesta tapaturmasta johtuen. Henkilötietoihisi on pääsy ainoastaan Anyfinin henkilökunnalla, jonka työtehtäviä varten on tärkeää, että he käsittelevät henkilötietojasi. Joissakin tapauksissa kolmansille osapuolille (löydät tähän liittyen tarkempaa tietoa tietosuojaselosteesta). Jakaessamme henkilötietojasi, toteutamme kaikki kohtuulliset sopimukselliset, oikeudelliset ja hallinnolliset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi käsitellään riittävän tietosuojan tasolla.

Miten kauan säilytätte minua koskevia henkilötietoja?

Anyfin käsittelee henkilötietojasi niin kauan kuin sinulla on luottosuhde meihin tai aktiivinen käyttäjätili meillä. Tallennamme sen jälkeen henkilötietojasi myös niin kauan kuin tarvitsemme laki- sekä kirjanpitosyistä.

Oikeuteni koskien henkilötietojani Anyfinillä?

Eurooppalaisen tietosuojalain mukaan sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen:

  • Sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoistasi meillä.
  • Sinulla on oikeus korjata itseäsi koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
  • Sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista ja saada ne poistetuiksi, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeen oikeutetun edun takia. On kuitenkin olemassa lakisääteisiä vaatimuksia, jotka estävät meitä poistamasta tiettyjä tietoja. Näitä vaatimuksia on asetettu pankki-, rahanpesu-, kirjanpito- ja verolainsäädännössä.

Minulla jäi vielä kysyttävää

Tämä blogipostaus perustuu tietosuojakäytöntöömme, jonka voit lukea kokonaisuudessaan täältä. Jos sinulla on kysymyksiä koskien Anyfinin tietosuojaselostetta, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tai oikeuksiasi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@anyfin.com.

Lue lisää

Maa

Suomi

Anyfin AB filial i Finland, Bulevardi 21, 00120 Helsinki. Org. nummer: 3011348-7 © 2022 Anyfin AB filial i Finland on kulutusluottolaitos, joka toimii Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) alaisena. Kaikki oikeudet pidätetään.

Laskuesimerkki

Jos 1300€ arvoinen laina siirretään Anyfinille, tulee säästöksi 143€ seuraavan esimerkin mukaan: Jos alkuperäinen nimelliskorko 18.88% laskee 12.50%:in ja 2€ kuukausikulu laskee 0€ suuruiseksi, on uusi kuukausimaksu 24 kuukauden laina-ajalle 61,5€, jolloin todellinen vuosikorko on 13.24%. Lainan kokonaissumma on tällöin 1476€. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Anyfin ei koskaan anna tarjousta jos he eivät voi madaltaa luoton todellista vuosikorkoa. Anyfin ei nosta nykyisen luoton kokonaiskustannuksia pidentämällä takaisinmaksuaikaa.

Myöntämiemme jälleenrahoitusluottojen summa on 10-20 000€ asiakasta kohden ja laina-aika voi olla 2-120 kuukautta, riippuen asiakkaan nykyisestä laina-ajasta. Luoton nimelliskorko on 3.95%-19.90%, todellinen vuosikorko on 4.99%-21.82% ja kuukausikulu 0€.