Aika fiksu taloudenhallintasovellus.

Ymmärrämme hyvin, että taloudenhallintaan saattaa tarvita joskus hieman apua. Tämän vuoksi kehitimme palveluita, jotka tekevät siitä helpompaa (ja ehkä jopa hauskempaa). Ja mikä parasta, löydät kaiken sovelluksestamme. Scrollaa alas ja lue lisää!

Jälleenrahoitus

Jälleenrahoituspalvelumme tarkoitus on madaltaa jo olemassa olevien luottojesi korkoja ja kuluja. Emme siis myönnä uusia luottoja. Anyfinillä tarkastelemme aina yksilöllistä tilannettasi ja teemme henkilökohtaisen tarjouksen tämän perusteella, ja teemme sinulle tarjouksen vain, jos voimme pienentää kokonaiskustannuksiasi. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Anyfin jälleenrahoitus-tarjous puhelinnäyttö

Hallitse talouttasi

Anyfinin Widgetit tekevät taloudenhallinnasta kätevää ja hauskaa. Widgettiemme avulla saat paremman yleiskatsauksen taloudestasi ja voit valita itse, mitä asioita haluat omasta taloudestasi seurata. Widgettiemme avulla pysyt helposti kartalla siitä, miten taloutesi voi.

Kuvakaappaus Anyfinin sovelluksesta ja Anyfinin widgeteistä

Näin moni on jo ladannut sovelluksemme:

800k +

800 000+

Anyfinin asiakas puhelimen kanss
Anyfinin asiakas puhelimen kanss
Anyfinin asiakas puhelimen kanss

Kysyttävää?

Asiakaspalvelussamme työskentelee todennäköisesti maailman avuliaimmat ihmiset, jotka ovat aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi. Kysy mitä vain, milloin vain ja melkein miten vain (soita, chattaa tai lähetä sähköpostia).

Höyryävä kahvikupp”

Trustpilot arvosana

4.7 / 5.0

Meistä sanottua

Anyfinin asiakas koiran kanssa

“Kyl siinä vähän mietti että onks tää liian hyvä ollakseen totta. Mut Anyfin on kyllä ollu mulle tosi hyvä tapa madaltaa korkoja ja hallinnoida omaa taloutta ja raha-asioita.”

– Yasmine, Anyfinin asiakas elokuusta 2021 lähtien

Anyfinin asiakas Helsingissä

“Ei tarvinnu ku laittaa kuva sovellukseen luottokorttilaskusta ja sit se anto tarjouksen matalammalla korolla.”

– Eveliina, Anyfinin asiakas syyskuusta 2021 lähtien

Anyfinin asiakas selaa vaatteita

“Niin ihana asiakaspalvelu! Aina vastataan heti viesteihin jos laittaa jotain kysymystä, tai jos on joku asia mistä haluaa tietää enemmän.”

– Julia, Anyfinin asiakas toukokuusta 2021 lähtien

Madalla osamaksujen, luottokorttien ja vakuudettomien kulutusluottojen korkoa.

Maa

Suomi

Anyfin AB filial i Finland, Bulevardi 21, 00120 Helsinki. Org. nummer: 3011348-7 © 2022 Anyfin AB filial i Finland on kulutusluottolaitos, joka toimii Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) alaisena. Kaikki oikeudet pidätetään.

Laskuesimerkki

Jos 1300€ arvoinen laina siirretään Anyfinille, tulee säästöksi 137€ seuraavan esimerkin mukaan: Jos alkuperäinen nimelliskorko 18.88% laskee 12.88%:in ja 2€ kuukausikulu laskee 0€ suuruiseksi, on uusi kuukausimaksu 24 kuukauden laina-ajalle 61.7€, jolloin todellinen vuosikorko on 13.67%. Lainan kokonaissumma on tällöin 1482€. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Anyfin ei koskaan anna tarjousta jos he eivät voi madaltaa luoton todellista vuosikorkoa. Anyfin ei nosta nykyisen luoton kokonaiskustannuksia pidentämällä takaisinmaksuaikaa.

Myöntämiemme jälleenrahoitusluottojen summa on 10-20 000€ asiakasta kohden ja laina-aika voi olla 2-120 kuukautta, riippuen asiakkaan nykyisestä laina-ajasta. Luoton nimelliskorko on 3.95%-19.90%, todellinen vuosikorko on 4.99%-21.82% ja kuukausikulu 0€.